μέθοδο προσδιορισμού λιπαρών σε τρόφιμα Weibull-Stoldt
Η μέθοδος Weibull-stoldt αποτελεί τη πλέον αξιόπιστη μέθοδο προσδιορισμού λιπαρών σε τρόφιμα.
Η αξιοπιστία της έγκειται στο ότι μπορούμε να παραλάβουμε το λίπος που είναι εγκλωβισμένο στις κυψέλλες της πρωτείνης και των σακχάρων.
Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική η διαδικασία της υδρόλυσης καθώς μπορεί να επιτευχθεί σε κάθε τύπου προιόντος όπως:
- Γάλα,γαλακτοκομικά προιόντα (ακόμη και αυτά που έχουν και πρόσθετα άλλων τροφίμων όπως σοκολάτα,δημητριακά,φρούτα κλπ..)
- Κρέας και κρεατοσκευάσματα
- Ψάρι
- Ζωοτροφές και ιχθυοτροφές
- Κλπ..
Η συσκευή παρέχει όλες της ασφαλιστικές δικλείδες τόσο για τον χειριστή όσο και για το δείγμα.
Λόγω της επαναλήψιμης διαδικασίας το αποτέλεσμα της μεθόδου είναι πάντα αξιόπιστο.
Δυνατότητα κάθε τύπου δείγματος με περισσότερα του ενός συστατικά.
Πλήρης αυτοματισμός της διαδικασίας,ο χειριστής χρειάζεται μόνον να προσθέσει το δείγμα τα υπόλοιπα τα εκτελεί η συσκευή.
Η συσκευή δουλεύει με μεγάλη επιτυχία σε πιστοποιημένα εργαστήρια σε Ελλάδα και εξωτερικό.
No Comments :