Εταιρεία Πολιτική της Διοίκησης

Η εταιρεία ACTIVELAB/Χρήστος Βασ. Φραγκούδης με έδρα την Θεσσαλονίκη ιδρύθηκε το 2011 . Η δημιουργία της εταιρείας έγινε με γνώμωνα τις απαιτήσεις των αναλυτικών εργαστηρίων σε ποιοτικές παροχές υλικών και υπηρεσιών. Η μέχρι τώρα εμπειρία μας και γνώση του αντικειμένου εξασφαλίζει το καλύτερο και πλέον ασφαλές αποτέλεσμα. Η πάνω από 20 χρόνια παρουσίας μας στον εργαστηριακό χώρο μας επιτρέπει να αντιλαμβανόμαστε τις πραγματικές ανάγκες του αναλυτή και να στεκόμαστε δίπλα του με αποτελεσματικές και ευέλικτες λύσεις.

Η αγορά που απευθυνόμαστε είναι αυτή του αναλυτικού εργαστηρίου καλύπτοντας τις ανάγκες :

  • - Μελέτη-κατασκευή εργαστηρίου(εργαστηριακών πάγκων,απαγωγών,ερμαρίων)
  • - Ασφάλεια προσωπικού εργαστηρίου(ερμάρια αποθήκευσης αντιδραστηρίων,ντουζιέρες,μειωτήρες θορύβου κλπ.)
  • - Επιστημονικά όργανα ,όργανα υψηλής τεχνολογίας για την χημική ανάλυση.
  • - Αναλώσιμα υλικά οργάνων (στήλες,φιαλίδια,ηλεκτρόδια κλπ.)
  • - Επισκευές και εκπαιδεύσεις προσωπικού σε τεχνικές ενόργανης χημικής ανάλυσης.
Η εταιρεία θα προχωρήσει σύντομα στην πιστοποιησή της κατά ISO9001. Η εταιρεία διαθέτει γραφεία και χώρους επισκευής οργάνων . Η δομή της επιχείρησης είναι πλήρως εναρμονισμένη με τις συνεχώς αυξανόμενες και ταχύτατα διαφοροποιούμενες απαιτήσεις των εργαστηρίων. Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τις τρέχουσες αλλά και μελλοντικές σας ανάγκες σε εργαστηριακό εξοπλισμό με μία πλήρως έμπειρη ομάδα συνεργατών με όρεξη και διάθεση να σας προσφέρει το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Συνεργαζόμενοι Οίκοι

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με κατασκευαστές απόλυτα εξειδικευμένους στο αντικείμενο που ασχολούνται με μακροπρόθεσμες συνεργασίες βασιζόμενες στον υψηλών προδιαγραφών απαιτήσεων της αγοράς πιό συγκεκριμένα.

Πελάτες

Η εταιρεία μας έρχετε να καλύψει τις ανάγκες του αναλυτή του κάθε αναλυτικού και ερευνητικού εργαστηρίου